1-åring efter Ready Cash!

Unikt tillfälle att bli delägare i en toppstammad 1-åring efter Ready Cash!

Macron Hanover

Sto född 2017

e. Ready Cash
u. Muscaloosa e. Muscles Yankee

 

Ready Cash är av många ansedd som världens nu bästa avelshingst. Kanske en av de allra bästa genom tiderna. Han är totalt dominant i all statistik i hemlandet Frankrike. Men det är inte bara där han leder de flesta listorna utan även i de flesta andra länderna i Europa.

 

Flera hundra ston står varje år i kö för att få en plats hos honom. Även amerikanerna har fått upp ögon för Ready Cash. Det såldes 3 stycken 1-åringar efter honom på auktionen i Harrisburg i år. Snittpriset för dessa blev 93 300 dollar!

Modern Muscaloosa är efter elithingsten Muscles Yankee och har redan lämnat stjärnan Walter White rek. 1.09,7ak. 21 segrar och över 4 miljoner intjänat. Mosconi Hanover rek. 1,11.1ak. 9 segrar. 2-åringsvinnaren Monsta Hanover rek. 1,11.8ak.

Mormor Examination är efter topphingsten SJ´s Caviar. Hon är ett riktigt supersto i aveln. Hon har lämnat Jimmy Takters stora stjärna Costa Rica rek. 1.10.7. 16 segrar och över 13 miljoner intjänat. Hon var en av de absoluta kulltopparna både som 2 och 3-åring med flera segrar i de stora årgångsloppen. Scream And Shout rek. 1,10.1ak. 3 miljoner intjänat. Förra året såldes hennes 1-åring Levator på auktionen i Lexington för hela 175 000 dollar!

Mormors mor är Expressway Hanover. En stjärna både på banan och sedan i aveln. Hon själv tillhörde kulltoppen bland stona med över 3 miljoner intjänat. Senare i avelsboxen har hon varit framgångsrik och har lämnat stjärnan Rotation. Årets häst i USA samt vinnare av Kungapokalen på Åby, Finlandia Ajo m.m.

Vidare i stammen fortsätter det med en mängd stjärnor som Exclusive Way, Exel Hanover, Kerry´s Crown, Kerry Way samt förra världsrekordhållaren Everglade Hanover.
 

Som ni ser finns det inte mycket mer att önska vad det gäller härstamningen på denna fina 1-åring!
Ready Cash på ett absolut toppmöderne!

 

Hästen är uppfödd av Hanover Shoe Farms i USA. Världens mest anrika och historiska stuteri. De borgar alltid för kvalité och toppklass!

Ready Cash
Indy De Vive
Viking’s Way
Tekiflore
Kidea
Extreme Dream
Doceanide Du Lilas
Muscaloosa
Muscles Yankee
Valley Victory
Maiden Yankee
Examination
SJ’s Caviar
Expressway Hanover

Ladda ner fullständig stamtavla här.

  

Tävlingsrätten i denna superstammade 1-åring efter Ready Cash säljes fram tills det att hon fyller 6 år.

Hästen har besiktigats av Jim Oscarsson. Han tyckte att hon hade den exteriör som krävs för att bli en topphäst och rekommenderade köp. Jim är en mycket framgångsrik unghästtränare som tagit fram topphästar som Dig For Dollars, B.Cool, Aperfectyankee, Explosive De Vie, Dreams Take Time, Violet Bi samt Nuncio!

Säljes genom Easy KB i 20 andelar
á 19 900 kr per andel.

Månadskostnaden per andel: ca 700 kr

Tränare: Jim Oscarsson, Solvalla

 

 

För mer info kontakta:

Jim Oscarsson

E-mail: jim@oscarssonracingstable.com
Telefon: 070-632 94 18

 

Johan Arkland

E-mail: johan.arkland@gmail.com
Telefon: 070-932 01 52

 

Förtryckt köpanbud från Easy KB:

Skriv ut blankett

 
www.easykb.se
 

 

About the Author

Lämna en kommentar