BLI DELÄGARE I EN TOPPSTAMMAD ANDELSHÄST EFTER MUSCLE HILL!

Thisgirlisonfire

Sto född 2016

Far: Muscle Hill

Mor: Deal or No Deal
Nu finns en unik möjlighet att bli delägare i en häst efter Muscle Hill, den absolut hetaste hingsten på marknaden!Muscle Hill har haft det klart högsta snittpriset på sålda avkommor på alla de stora auktionerna både i Europa och USA de senaste åren. Många av de stora tränarna menar att hästarna efter honom nästan känns som en egen ras. I Nordamerika är det enligt både Jimmy Takter och Åke Svanstedt nästan bara Muscle Hill som gäller om man vill vara med i matchen då hans avkommor vinner nästan alla de stora loppen.

STAMTAVLA

MUSCLE HILL (US)
MUSCLES YANKEE (US)
VALLEY VICTORY (US)
MAIDEN YANKEE (US)
YANKEE BLONDIE (US)
AMERICAN WINNER (US)
YANKEE BAMBI (US)
DEAL OR NO DEAL (US)
SELF POSSESSED (US)
VICTORY DREAM (US)
FEELING GREAT (US)
BANKER'S REVIEW (US)
WALL STREET BANKER (US)
ROYAL REVIEW (US)

Moder: Deal or No Deal

Modern till denna fina 1-åring heter Deal or No Deal. Hon är efter den mycket eftertraktade Self Possessed. En hingst som ofta lämnar otroligt snabba och talangfulla hästar. Morfar Wall Street Banker är helbror till Valley Victory. Detta gör att det blir mycket spännande linjeavel på den stora linjebildaren Valley Victory från båda håll i stammen. Det finns även flera andra mycket framgånsrika hästar i stammen. En av dom är Year In Review med rekordet 1.10,6ak och över 3 miljoner insprunget.

Deal or No Deal köptes på auktion i USA och togs till Sverige som 1-åring. Här tävlade hon mycket framgångsrikt först som yngre och sedan som äldre på V75. Hon tog det fina rekordet 1.11,7ak och 1.13,0am. Vann 14 lopp och tjänade nästan 900 000 kronor. Detta är hennes första avkomma.


SÄLJES I 20 ANDELAR GENOM EASY KB

Tävlingsrätten i Thisgirlisonfire säljs i 20 andelar genom Easy KB.


Pris per andel är 19 500 kr exkl moms. Momsen återbetalas månaden efter köpet är klart.

Kostnad per månad och andel blir på ca 600 kronor fram till 3-års ålder. Från 3 år och framåt blir det ca 700 kronor per månad. Hästen kommer att tränas av mycket framgånsrika unghästränaren Jim Oscarsson på Solvalla. Han har tagit fram ett flertal storstjärnor. För att nämna några: Dig For Dollars, Dreams Take Time, Aperfectyankee, Explosive de Vie och Nuncio!

För mer info kontakta Jim Oscarsson.
E-mail: jim@oscarssonracingstable.com
Telefon: 070-63 29 418

Mer information om Easy KB finner du här: www.easykb.se

Som ni ser går det inte att få mycket bättre vad det gäller stamtavla. Nu väljer vi att sälja tävlingsrätten fram till och med 5-års ålder i detta toppstammade 1-åriga sto. Vi väljer detta upplägg då vi tror fler har möjlighet att vara med eftersom vi då kan hålla nere priset rejält.

Så ta chansen till en unik möjlighet att bli delägare i en häst efter Muscle Hill,
den absolut hetaste hingsten på marknaden!