Bra resultat!

Hästarna presterar riktigt bra igen på banan nu!

I Söndags var vi på Örebro travet.
Campino Sisu såg segerfarlig ut genom slutsvängen men galopperade tyvärr ut ur sista sväng men ställde sig fort i trav och slutade 4a mål. Campino är väldigt valpig och fokuserar mer på allt annat än framåt men det blir sakta bättre för varje lopp. Blir bra till nästa år!

Aperfectyankee slutade 2a i snabbloppet efter en invändig resa. Han spurtade fint över upploppet och svarade ut samtliga hästar som försökte strida om andra platsen men åt vinnaren I Saw You gick inget att göra då han ryckte åt sig några längder in på upploppet.

Igår Måndag var vi på Mantorp med Cupcake U.S.
Cupcake avslutade vasst till ett 4e pris och var riktigt på tårna. Hon känns väldigt på gång nu och några till smyglopp så kommer hon få besöka vinnarcirkeln.

Imorgon är det Solvalla och vi har två ut på V86.
Danielle har gått bra på slutet men galopperade sist för att hon vart alldeles för peppad i rygg när det gick så långsamt. Hon känns fin i lugn jobb hemma men behöver lite tur med resan nu när hon har bakspår.
Skor R.O, jänkarvagn och eventuellt norskt huvudlag.

Explosive De Vie har inte startat på 2månader och det är för att han inte har haft några lopp.
Han känns fin i träningen och men har ett väldigt knepigt spår 5 i voltstart. Han är svår att volta med så det är stor galopprisk.
Barfota R.O, helstängt och rycktussar.

Vi har haft lite dåligt med träningsmöjligheter hemma på gården nu i 2dagar pågrund av det kalla vädret men till på Torsdag kommer banorna vara perfekta!

About the Author

Lämna en kommentar