Danielle bra i Gävle och Fredags starter!

3 hästar till start idag!

Lindesberg
Dontplaywithme startar från ett tråkigt spår 7. Sist så galopperade han innan bilen släppte. Ren otur då norrsken åkte ner på ena sidan och han vart alldeles för laddad då. Han gick bra efter det och kördes snällt invändigt. Han har tränat fint efter starten.
Det blir samma utrustning som senast men han kommer gå med en vanlig vagn och skor R.O

Umåker!
Dewey Luvs Britt! Var bra senast och blir bättre för varje start! Nu är det få hästar med men bra hästar. Kan bli svårt med taktiken med så få hästarna men Dewey känns som han ska i träning. Det blir samma utrustning och balans som senast.

Ronato fick ett perfekt lopp för han senast och han känns strålande hemma men han kommer behöva några till smyglopp för att hitta toppformen! Samma balans och utrustning som senast.

Både Dewey och Ronato reste upp igår och har övernattat bra.

Imorgon har vi Embers Hanover till start i Eskilstuna.

Embers Hanover var bra senast och har tränat normalt hemma efter det. Hon känns lugnare och mer harmonisk i träningen. Men hon är väldigt humör betonad. Det blir samma balans och utrustning som senast men hon kommer gå med vanlig vagn.

Igår startade Danielle på Gävle travet.
Banan var riktigt dålig och Danielle passar inte alls på skitig och kladdig bana. Men hon gjorde det bra som 5a efter lite strul från start och gick med full fart över mål!

About the Author

Lämna en kommentar