Info om årets 3åringar.

Här kommer lite info om årets 3åringar.

 

 

 

Schizo: riktigt läcker häst som lägger bra med mark under sig! Kvalade på Meadowlands i somras på ett bra vis. Har vintertränat starkt i vinter och ser fin ut! Men hon är vass i humöret. Kommer få en fin säsong om hon håller humöret på rätt sida.

Sultana: nyss opererad i en bakkota och har precis börjat träna. Känns bra i lugna jobb och rör sig fint. Mycket intressant häst som är helsyster till MAHARAJAH!

Florida Queen: kom till stallet i samma veva som vi flyttade till Göteborg, har tränat fint och bara blivit bättre och bättre. Vann nyss ett provlopp på ett mycket bra vis.

Explosive Di Vie: Imponerande stort i sina starter i USA! Kommer bli en riktig flygmaskin när han förstår vad allt går ut på. Fick en längre vintervila efter 2års säsongen. Har börjat träna och känns stark och fin. Siktar på Årsdebut i mitten på April.

Angel Eileen: köptes i USA för avel men ska få ett försök att komma igång. Stor och snygg häst som blir bättre och bättre.

Danielle: imponerade stort i sina Kvallopp i USA och vann på 1.13.5 från dödens. Började växa väldigt mycket efter kvalloppen och fick avbryta tävlandet. Har vintertränat fint. Årsdebut ej bestämd.

Cheermeuptoo: rejäl travare som var mycket fin vid vinsten på Solvalla i debuten. Har mycket att lära men blir bättre och bättre. Startar den 24 Februari.

Ronato: Mycket fin häst som kommit tillbaka starkt efter 3 komplicerade operationer förra sommaren. Har tränat starkt i vinter och var mycket bra i årsdebuten på Solvalla. Startar den 26 Februari.

About the Author

Lämna en kommentar