Mot Eskilstuna

Från USA till Sverige!

Som många vet så har vi bott och jobbat i USA i 2år med bra framgångar. Vi fick fram stjärnhästar som Aperfectyankee och Nuncio! Topp 3 i sina kullar som 2åringar!

Efter dom två fantastiska åren så beslutade vi att flytta hem till Sverige för att hela familjen inte riktigt trivdes.
Då åkte flyttlasset till Göteborg och meningen var att vi skulle hitta en egen gård där hela familjen kunde bo och att vi skulle kunna ha hela våran verksamhet där. Både tävlingshästar,unghästar och avelston.
Vi har letat hela vintern efter gård utan framgång. Det är svårt att hitta någon gård med mycket hektar till rätt pris, med rätt läge, rätt mark och en gård som vi gillar.

Vi har nu beslutat att flytta upp till våran gård i Eskilstuna igen där vi höll till innan flytten till USA, så länge men vi kommer fortsätta att leta gård då vi är ute efter en gård som är större än den vi har nu och med mer utvecklingsförmåga.

Gården i Eskilstuna ligger centralt till olika banor då vi har ca 1h till banor som Solvalla,Örebro och Lindesberg. Vi har 15min till Sundbyholm.
På gården finns två rakbanor, en snabbare på 500m och en djupsandbana på 500m.
Gården är en väldigt trivsam gård där det är väldigt lugnt och stilla. Hästarna trivs väldigt bra där och är alltid lugna och harmoniska.
Vi har många olika hagar. Gräshagar,sandhagar, små rasthagar, stora gräshagar och långa löphagar.

About the Author

Lämna en kommentar