Om gårdagen och inför ikväll!

En andra plats och en fjärde plats igår.
Florida Queen vart 2a. Hon gjorde ett mycket bra lopp. Hon låg sist hela vägen och fick gå på i tredje spår sista 700m och höll farten stor stilat hela vägen in till mål!

Ronato gjorde ett topp lopp! Han körde om ledningen i 500m innan han backade ner i rygg på ledaren. Första 500m e, 1.10.0! Han fick aldrig helt fritt och blev 4a i mål. Mycket bra insats!

Ikväll har vi tre start hästar på Åby!

Embers Hanover i lopp 1. Tränar på helt okej men var lite sämre än räknat senast och vi är nöjda med pengar idag. Kommer gå med jänkarvagn, ryckhuva, men hon kommer gå med ett norskt huvudlag och barfota R.O för första gången.

Danielle i lopp 3, galopperade direkt senast och fick ingen riktigt värde mätare. Har tränat på normalt efter det och har gått 1.21/2140m på Åby med full spänst i steget över mål. Nu möter hon några bra hästar och det viktigaste är att hon går felfritt och får ett lopp i kroppen. Går med jänkarvagn,ryckhuva,skor R.O men med öppet huvudlag för första gången.

Ginger Tree Wanda i lopp 10. Har tränat på fint en längre period men fått små problem till och från. Hon har tränat 1.18.5/2140m och var stark och fin då. Lite orolig för voltstart då hon är lite stressad. Går med jänkarvagn,öppet huvudlag, skor R.O, och ryck tussar.

Ginger Tree Wanda bästa chansen om det löser sig bra.

About the Author

Lämna en kommentar