Starter denna vecka!

Den här veckan har vi fyra hästar från stallet som ska ut och tävla.

Vi börjar imorgon på Solvalla med 2stycken 3åringar

Cheermeuptoo (e,Andover Andover – B.Cool) startar i lopp 1 från spår 10. Han tränar fortsatt bra efter debut och känns mycket fin. Spåret är bara ett plus då han håller sig mer fokuserad från start när han ser som andra hästarna.

Ronato (e, Donato Hanover – Rare Gift) hade vi stora förhoppningar på inför 2års säsongen, men tyvärr fick han problem med en testikel och vi var tvungna att ta bort den men sedan vart det lite strul efter operationen så han hade svårt att hinna komma tillbaka till formen igen innan säsongen var slut. Men nu känns han väldigt fin och spår 9 är kanon bra nu i debuten då han kommer behöva några lopp i kroppen för att hitta den riktiga formen.

På Lördag har vi två hästar ut på Åby.

Lipstick Rose fick feber inför förra starten men är frisk nu och känns väldigt fin i träningen. Spår 9 är helt perfekt för henne då hon kommer kunna smyga med eftersom hon kommer behöva något lopp i kroppen för att hitta den riktiga formen.

Alvena Snau Di startar i lopp 13 från bricka 5. Hon har tränat väldigt fint efter senaste starten och från detta lägen borde det vara en bra chans även fast hon möter några bra hästar. vi har varit nöjda med henne i båda starterna och sist så vart det helt fel för henne då hon vart dragen bakåt. Men i debuten för oss var hon riktigt stark från dödens och slutade 2a.

About the Author

Lämna en kommentar