Veckans starter!

Veckans starter!
Torsdag Åby!
Florida Queen lopp 2 nummer 10.
Gör det bra varje start men har inte riktigt förstått vad det hela går ut på men borde gå framåt för varje lopp i kroppen. Har tränat mycket bra som vanligt.

Fredag Eskilstuna!
Alvena Snau Di lopp 2 nummer 5!
Känns mycket stark i träning. Fick en lite paus efter senaste starten men känns fin nu och är på gång mot formen igen. Hade problem med travet sist och vi vill först och främst ge henne ett snällare lopp och se att travet stämmer. Travar hon bra så borde det vara en bra chans.

Dewey Luvs Britt Lopp 9 spår 3!
Vart det helt fel för sist med brodd och snö bana. Så den starten är bara att glömma. Känns fortsatt fin efter det men kommer att behöva lopp i kroppen.

Aperfectyankee Lopp 9 Spår 6!
Hade lite hals problem sist men tränar bra efter det och vi kommer att göra lite ändringar i utrustningen. Som han känns i träningen så kommer han att vara med där framme!

Lördag Gävle!
Cheermeuptoo Lopp 5 spår 10!
Var sämre sist utan anledning men känns fin efter. Han håller så bra kapacitet att han måste räknas och borde vara långt fram bara han fokuserar.

Cupcake U.S Lopp 9 Spår 10.
Gör bra lopp varje start och går alltid hela vägen, fick återigen ett dåligt spår så vi får hoppas på lite tur på vägen så slutar hon långt fram.
Men hon känns riktigt fin efter senast och vi kommer att göra lite ändringar i utrustningen på henne.

Sail On By Lopp 11 spår 14!
Känns fin i träningen och blir bara starkare och starkare. Gör debut för oss men hon är mycket tränad men inget fortare. Så hon kommer behöva lopp i kroppen och ska bli intressant att se!

Ändringar om balans och utrustning kommer ut här på hemsidan samma dag som hästarna startar!

About the Author

Lämna en kommentar