Veckans starter!

Veckans starter!

Tisdag åker vi till Färjestad!
Alvena Snau Di har varit bra i dom senaste två starterna och känns fortsatt fin i träning. Nu har hon ett dåligt spår men möter lite sämre hästar denna gång men hon kommer att smygas då hon är bästa med smygresor! Hon måste tyvärr gå med bakskor nu men det är inget stort minus. Samma vagn och utrustning som sist.

Dewey Luvs Britt har gått bra varje gång och känns fortsatt uppåt! Lite väl långt mellan starterna nu och han möter riktigt tuffa hästar nu! Han kommer att smygas! Det blir barfota R.O som senast men det norska huvudlaget tar vi bort och sparar till något större lopp! Samma vagn som sist!

På Onsdag är det Solvalla!

Cupcake U.S fick ta det lugnt några veckor efter en lite blekare insats sist och fick gå i en stor gräshage någon vecka och känns kanon fin nu! Cupcake gör som oftast bra prestationer men mot detta gäng och det är ett tag sen hon starta sist så är vi glada på pengar! Skor R.O och samma vagn och utrustning som sist!

Danielle springer fortsatt lite med handbromsen i men hon känns bara finare och finare i träning men det måste stämma i lopp också. Vi är glada på pengar!
Samma balans och utrustning som sist. Jänkarvagn nu!

Fredag rullar bilen till Lindesberg och vi har med oss två debutanter!

Schizo! Kvalade i USA och var fin men var inte riktigt mogen för att starta. Hon har mognat över vintern men har ett tufft humör emot sig! Hon var fin i ett jobb på Sundbyholm och vaknar hon bara på rätt sida och med rätt lopp som kan hon dyka upp långt framme! Skor R.O, öppet huvudlag och vanlig vagn.

Andover Rex! Har haft det svårt hela vintern och dragits med förkylning och tappade mycket av vintern! Han blir allt starkare och bättre nu och har varit fin i två jobb på Sundbyholm men kommer att smygas igång och vi är glada på pengar!
Skor R.O, öppet huvudlag och vanlig vagn.

På Söndag åker vi hela vägen till Norge och Bjerke!
Explosive De Vie ska ut igen efter den fantastiska slutspurten på Elitloppshelgen! Han fick ett bra 5e spår och det är samma motstånd som sist. Känns fortsatt fin ut efter senast och klarar han bara den långa resan så borde han sluta långt fram.
Barfota R.O, helstängt huvudlag och jänkarvagn!

About the Author

Lämna en kommentar